FAQ

Aqui tens la resposta a les teves preguntes!
Sino, pots contactar amb nosaltres.

Quins són els preus? Hi ha descomptes?

El preu pel curs de LindyHop (ball en parella) és de 75e per tot el trimestre (65 pels principiants de nivell zero o 9h)

El preu per un curs de ball individual (SwingSolo/Electroswing/Xarleston) és de 55e per tot el trimestre (50e si el curs es de 9h)

𝐃𝐄𝐒𝐂𝐎𝐌𝐏𝐓𝐄𝐒!!
—>10e de rebaixa si ets soci del Casino de Vilafranca! (per als cursos de dimecres)
—>10e de rebaixa per cada curs addicional que t’apuntis!

Puc provar una classe gratuïta?

Si, abans de començar cada trimestre fem ballades amb música en viu i classes obertes (A l’estiu Festes Majors i resta de l’any també muntem per festes de barris). En aquest ENLLAÇ tens les properes mogudes amb classes obertes! Per estar al dia segueix-nos a Facebook i Instagram!

Quan feu les classes i quant duren?

Per les classes de Lindyhop (ball en parella) en Daniel Morillo imparteix 7 classes d’1h i mitja (o 1h i quart) repartides en un trimestre.

Per les classes de ball individual (Swing Solo, Electroswing i Xarleston), la Petra o la Martina impartiran 10 classes d’1h a Vilafranca dimecres o 7 classes d’hora i quart dissabtes).

A la secció “Cursos” tens tota la info de dates, horaris i nivells!

Què passa si em perdo una classe?

En principi pots recuperar aquella hora perduda en un altre grup si n’hi ha d’oberts. Solem donar classe a Tarragona, Barcelona, Sant Sadurní, Begues o Sant Andreu!

Haig de venir amb parella?

Per les classes de LindyHop (ball en parella) lo ideal es venir aparellat/da, però si no és el cas mirem d’aparellar-vos amb altres persones que també s’apunten sense parella. En aquest cas us recomanem que us apunteu com a “flexible” en la secció de rol en el formulari d’inscripció!

Per la resta de cursos (Swing Solo, Electroswing i Xarleston) no es necessita parella.

X